Better Together Coaching

Elindult közös honlapunk!

Biztos többetekben felmerült a jogos kérdés, hogy miért közös honlapon jelenünk meg másokkal ellentétben? Mi lehet ezzel a célunk? Nem jelentünk-e egymásnak konkurenciát?

Nos, örömmel eláruljuk. 

Nem így terveztük, ám minden ebbe az irányba terelt minket.

Olyan sebbel-lobbal vitt minket a coaching szakma iránti érdeklődés, nem tudtunk ennek megálljt parancsolni, és a képzéseink alkalmával kötetlen és szakmai programokat is szerveztünk magunknak. 

Az egyik ilyen jó hangulatú vidéki napunkon, ahol közös ebéd készült, sok nevetés és egymás coacholása közben született meg az ötlet, hogy ezt a hatalmas energiánkat, amivel szikráztunk, hogyan lehetne másoknak is átadni, hogy neked és másoknak is segíthessünk vele. Így született meg a better together coaching ötlete. 

Nem a versengés került előtérben számunkra, hanem az, hogy mi valóban szeretnénk, ha minél több ember rátalálna a saját útjára, és mindenkinek kerekebb és szebb legyen a saját kis világa, elhiggyétek, hogy lehet jobb az életetek, és szeretnénk, ha a nálatok lévő kulcsot, ami a tehetségetek, mernétek is használni.

Egymást pedig azzal segítjük, hogy szakmai kérdésekben tudunk egymásból merítkezni, inspirálódni, tanácsot kérni, szakmai anyagokat megosztani és támaszkodni egymásra. 

Leskovics Gyöngyi

© Better Together Coaching - Minden jog fenntartva.

Készítette: Artsolution

Legújabb bejegyzéseink

Elindult közös honlapunk!

Biztos többetekben felmerült a jogos kérdés, hogy miért közös honlapon jelenünk meg másokkal ellentétben? Mi lehet ezzel a célunk? Nem jelentünk-e egymásnak konkurenciát? Nos, örömmel eláruljuk. 

Elolvasom a cikket

© Better Together Coaching - Minden jog fenntartva.

Készítette: Artsolution